Montage en Demontage

U kunt voor alle mogelijke steigerconstructie terecht bij pavert steigerbouw.

Onze steigerbouwers kunnen meerdere type steigers monteren en demonteren, hieronder ziet u een overzicht van verschillen de soorten en type steigers.

Systeem steigers (Type ring-scaff).                                                                                       

Dit steiger is geschikt voor zware belasting, en zeer geschikt als werksteiger. Het systeem is gemakkelijk en snel in gebruik en bevat geen losse onderdelen die kwijt kunnen raken. (klemmen/spieën) Er steken geen pijpen uit de steiger wat bijdraagd aan een veilige en prettige werkplek. De rozet bevat acht aansluitingen waardoor vrijwel elke hoek kan worden gebouwd. Deze systeen steiger is vrijwel net zo veelzijdig als een tradionele steiger. Onze steigers hebben een ringmaat van 0,54m waardoor een steiger van normaal 2m hoog nu 2,16m hoog is wat fijn is voor de langere mensen.

 

                                   

 

 

Traditionele steigers ( type tube-lock).

 Tube-lock brengt systeem in het traditionele bouwen en is tevens het materiaal wat het meest gebruikt wordt voor de 'traditionele steiger'. Dit systeem is uitermate geschikt voor moeilijke gebouwen met veel hoeken en afwijkende hoeken. Dit steiger wordt ook wel toegepast als het steiger moet stroken met de verdiepingsvloeren. 

                                              

 

Renovatie steigers (type muba-fix 0,70m)

Een renovatie steiger bestaat uit een handvol onderdelen die op logische wijze worden gemonteerd. Met muba-fix is het mogelijk om op hoog tempo een steiger te monteren. De steiger is niet geschikt om grote hoeveelheden materiaal op te plaatsen. Het is een smal steiger 0,70m breedt en geschikt voor lichte belasting. Dit type steiger is uitermate geschikt voor schilder en stucwerkzaamheden aan uw gevel.

                             

                             

© Pavert Steigerbouw 2008 | Algemene Voorwaarden | Disclaimer | Sitemap

Ontwerp & Realisatie :: Webvriend