Weersonafhankelijk werken

Weersonafhankelijk werken is een thema dat steeds meer in de picture komt te staan. Als gevolg van de verandende regelgeving met betrekking tot vergoedingen op grond van onwerkbaarweer. Daarom is Pavert steigerbouw steeds op zoek naar nieuwe methoden om het steiger weersonafhankelijk te maken. Dit kan op verschillende manieren, hieronder staan er enkele beschreven.

 

SEALEN 

Naast steigerwerk heeft Pavert Steigerbouw zich eveneens gespecialiseerd in het monteren van verschillende typen doorwerksystemen. Steeds vaker worden steigers of steigerkappen ingepakt met krimpfolie. Met krimpfolie realiseerd u een prettig en veilig werkklimaat. Krimpfolie is stof en waterdicht. Daarnaast is krimpfolie de verwerking erg flexibel en is praktisch elk project in te pakken. Krimpfolie is bestand tegen slecht weer. U kunt bij ons vrijblijvend een offerte aanvragen.

 

                              

 

WINDREDUCEREND GAAS 

Voor het bekleden van steigers tegen huizen en andere gebouwen wordt veelal steigergaas gebruikt; dit gaas waarborgt de veiligheid van mensen op de steigers en biedt bescherming tegen diverse weersinvloeden als wind, regen, hagel en zon. Het steigergaas is standaard voorzien van knoopsgaten voor bevestiging aan de steigers. Er zijn verschillende varianten waaronder 50% windreducrend en 90% windreducered. Het steigergaas is in alle kleuren leverbaar.

                                                     
                                                  

© Pavert Steigerbouw 2008 | Algemene Voorwaarden | Disclaimer | Sitemap

Ontwerp & Realisatie :: Webvriend